> photo1 > > Aquesta setmana que ve s’inaugura el festival de media art Ars Electronica 2009 , aquí, a Linz, del 3 al 8 de setembre. Això serà també el final dels dies a Austria, doncs me’n torno cap a Barcelona. > Aquest any, Ars fa el 30 aniversari de la primera edició i tenen un especial dedicat a la història del efstival. > > Dins aquesta exposició, presento les eines de visualització que he fet per a representar alguna art de l’inabastable archiu d’Ars, juntament amb la gent de visualització del LBI > > Presento una representació amb area, l’eina proxemantics, l’invent texty i un principi de assistent de text que es diu textass > > En aquesta, se’ns veu muntant el xiringuitu, a la foto la Evelyn, programadora i mare del theo, i l’Ule, el seu espòs i qui ha imprés els 10 metres de gràfics que veiu. > > **NOTA del dia 4 de setembre:** > > *
> Aquí hi ha un article amb fotografies del que hem fet >> click >> >
> > *
> També apareix a Information Aesthetics
>
> >
> >