Us convido a la 6ena assamblea de Ciutat Vella Decideix!

 

No et canses de parlar sobre les meravelles de les consultes i no participar-hi?? Que no es pugui dir que TU no hi eres! Vinga, anima't!

Ja som a prop d’arribar als 250 voluntaris a Ciutat Vella Decideix. Però ara cal que ens coordinem, hi ha molta cosa per fer i prou variada per a que facis el que més t’agradi. Hem preparat 3 dies de contacte amb nous/ves voluntaris/àries pels dies 19, 20 i 21 d’octubre: > **dimarts (19:30), 19 d’ octobre:** Riereta taller tecnoògic (Carrer de a Riereta, 5, baixos. Raval.) > > **dimecres (18:30), 20 d’ octobre:** Centre Sant Pere Apòstol (Carrer Sant Pere Més At, 25) > > **dijous (19:30), 21 d’ octobre:** Riereta taller tecnoògic (Carrer de a Riereta, 5, baixos. Raval.) **I també tenim a 6ena assambea de Ciutat Vea Decideix** > **dimecres (19:30), 20 d’ octobre:** Centre Sant Pere Apòstol (Carrer Sant Pere Més At, 25)