photo2

Fa cosa d’un mes, an un dels viatges habituals Linz-Girona amb ryanair, vaig veure que a l’aeroport de Linz encara usen la paraula gErona. Tenia una horeta d’espera i l’aeroport es molt petitó, qüasi acollidor, si és que un lloc com aquest ho pot ser; i vaig fer allò que mai tenim temps de fer o que sembla que no servirà de res.

Vaig demanar on trobar l’oficina de queixes i vaig fer una nota explicant el tema. A Àustria no estan curats de la Segona Guerra Mundial, i per això els vaig escriure que gErona recordava els temps de la dictadura espanyola, i que, si els plaïa, arreglessin l’errada.

Sorpresa meva, la setmana passada vaig volar de nou capa gIrona i, ja estava corregit, tant a les pantalles com als micròfons.

(Ja afefiré la foto actual quan hi torni, si es que algú catalanofòbic, no ha protestat per la I).