El Crash de skyeurope ens ha quasi-fumut, però finalment ha estat possible i ja ho tenim aquí.

Donestech (Dones i tecnologia) i la Màquina de Turing venen a Viena!

Aquí el programa que hem preparat des del Casal Català de Viena:

  • 17 Dijous (13h): Donestech presenten a l’institut tècnic Höhere Technische Bundeslehranstalt Wien 16, a la classe de l’Anna de San Pedro (Professora i Presidenta del Casal) que és de noies que estudien tecnologia. <p style="text-align: center;"> senyera </p>

  • 18 Divendres (20h): Dins del festival Paraflows 2009 (Urban Hacking – Festival für Digitale Kunst und Kulturen), Donestech presenta i debat sobre perquè no hi ha gaire dones als espais de tecnoligia, als hackspaces. Es resenta en un metaday al Metalab de Viena, un haclspace molt actiu amb mes de 100 membres. Despés de la presentació, la Maquina de Turing farà un directe espacial per a l’ocasió; precisament, la Màquina va tocar i assajar molt sovint a riereta.net del raval de Barcelona, des del 2003. Jo he format part del Metalab el temps que vaig ser a Viena, és un lloc que em va donar bastant i demanar’me ben poc,… bona gent. Espero que el debat sigui animat.

donestech

  • 19 Dissabte: Maquina de Turing al Fluc . El Fluc es un lloc molt especial a Viena, sbrtot m’agrada la part de dalt, és acollidora i mai saps que hi trobaràs. A mçés, té bons record per a mi. Ja van tocar la Màquina de Turing fa 2 anys, que els vam portar des de labfactory, juntament amb el Dani i l’Antonia, que van punxar pre i post la Màquina.
  • maquina

I això és només la primera part, a l’octubre venen El Belda i Badabadoc i els Orxata Sound System…. informaré quan estigui tot apriat.