subculture.com (@ subvideo.tv server)

subculture-portada

La històrica obra d’art subculture.com, feta pel tremend Antonio Mendoza (L.A.), que des dels primers 90 estava online, va caure fa un parell de mesos. Jo vaig tenir la sort de conèixer l’Antonio el 2004 a Barcelona, gràcies a l’amic Osfa, quan va tocar amb el seu grup Mr Tamale.

subculture-total

Fa un parell de mesos, la també amiga Sofy, abans a Linz, ara a NYC, em va alertar que subculture.com no era online. Vaig contactar l’Antonio i li vaig oferir allotjar subculture a un dels meus servidors, ell va acceptar i ara tinc l’honor d’anunciar que ja la tenim de tornada!

subculture-Art virus

Subculture.com és una peça única tant tècnicament com, i sobretot, pels continguts punyeteros que sempre ha tingut. Si alguna vegada teniu a la vostra dispocisió un projector en una festa o en un event, subculture pot sustituir a qualsevol vj i sorprendre tothom. Només cal que aneu a la plana i escolliu alguna de les categories i au, veieu i escolteu.

subculture-girls

Subculture és: virus art, politic crash, serial (& commercial) killers, popups bombing and bombing,… i molt més

L’altre web de Mendoza es  mayhem.net

https://www.mayhem.net/