La polèmica sobre les dades del Facebook no són res comparat amb les dades que té google sobre tothom. Fa temps que trobo gent que està en contra d’usar aquests nous sistemes perquè tenen por o simplement no volen formar part d’estudis de mercat desconeguts. Les teories conspiratives tenen molt de spam en aquest tema per anar produint falses alertes.

Tant les xarxes socials, com tota la resta d’eines que sota l’etiqueta -a hores d’ara ja inevitable- de 2.0 es basen en compartir i creuar dades, o millor dit, mooooltes dades; de fet, quantes més dades millor. Que lluny ha quedat allò de l’excés d’informació, oi? Ara, només els usuaris que decideixen ser offliners, pateixen l’excés d’informació.; mentrestant, les màquines de les grans corporacions  d’internet mengen totes les dades que poden, i les analitzen, i les representen.

No podem aturar aquesta tendència, no crec que s’aturi, ans el contrari. Per tant, per un costat no vull renunciar a l’ús optimitzat de tot aquest univers de coneixement, i per l’altre, reconec que tot el que sap, no Facebook o similars, sinó google sobre tots nosaltres és massa; ja es fa difícil descobrir que es pot arribar a saber creuant dades. Cap corporació hauria de poseir tot això.

El que proposo potser sòna a bogeria, però fa temps que li dóno voltes. Crec que hauriem de comprar google. Així, tal com sòna. Aturar google, ni vull, ni es pot. Però fer-lo públic seria una solució.

La manera fàcil de comprar-lo seria que ho faci una organització internacional, a hores d’ara, la ONU, Organització de Nacions Unides podria fer-ho.

L’opció somiada seria que el comprem entre internautes de tot el món. Què en penseu?

A hores d’ara no sé quan costa google, tampoc sé com es podria comprar. Si algú en sap alguna cosa, deixeu comentaris, gràcies